Titti Sjöblom

Titti Sjöblom

TITTI SJÖBLOM, började sjunga redan i två års åldern tillsammans med sin mamma, Alice Babs och gjorde skivor, radio och TV under hela sin barndom. Första scenframträdandet var på Johanneshov i Stockholm 1964, där hon sjöng Droppen Dripp, i samma gala som Sammy Davies Jr och Ingrid Bergman. Andra gången hon stod på scenen var på Scandinavium i Göteborg som Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar. Första krogshowerna och folkparksturnéerna var med Charlie Norman och Lennie Norman i mitten på 70-talet.

Sen dess har Titti gjort krogshower på Berns i Stockholm, Kronprinsen i Malmö och Trädgår'n i Göteborg. Tivolirevyn i Köpenhamn och Vår Lilla Stad, en minnesrevy över Östersund. Titti har bl a medverkat i TV-produktioner som Hylands Hörna, Melodifestivalen, Gomorron Sverige, Notknäckarna, Allsång på Skansen och Så Ska det låta ett antal gånger och gjort egna barnprogram i TV.

Titti Sjöblom

Titti Sjöblom

Tittis musikalitet och mångsidighet har gjort att hon genom åren har framträtt med allt från barnvisor, till jazz, gospel, visor och pop tillsammans med många av våra allra främsta musiker såsom Bengt Hallberg, Per-Erik Hallin, Kjell Öhman, Arne Domnérus, Rune Gustafsson, Lars Erstrand och Janne Schaffer.

Tillsammans med gitarristen och sångaren Ehrling Eliasson turnerar hon numera flitigt i Sverige och utomlands, ofta i samarbete med körer, storband, blås- och stråkorkestrar men för det mesta är det två röster och en gitarr som har klingat i våra kyrkor, idrottshallar och konserthus eller som underhåller vid företagsfester, stora som små.

Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson